Kupovat drahou televizi si nemusíte

Dnes, kdy už je připojení k internetu součástí snad každé domácnosti, televize hodně ustupují do pozadí, raději se připojujeme k internetovým stránkám, trávíme čas na sociálních sítích, hrajeme on-line hry apod. Co když ale bychom přece jen chtěli nějaký pořad vidět, a s přicházejícími zimními večery nám obzvlášť může chybět něco, čím bychom vyplnili volný čas.
připravená zasedačka na jednání
Starší generace to má jednodušší, nejspíš každý starší člověk doma televizi má, a nenechal by si ujít ani jediný díl svého oblíbeného seriálu.
Také o Vánocích jsme všichni zvyklí sledovat v televizi pohádky, neodmyslitelně k těmto svátkům patří. Máte na výběr z několika možností:
–          nemusíte si pořizovat televizní kartu, stačí Vám dostatečně rychlé připojení a potřebný software ke sledování online televize. V tomto případě se ale budete muset spokojit s pořady, které už v televizi proběhly, a až nyní jsou dostupné i v online verzi, programů, které by přes internet vysílali živě je celkem málo, a většinou se jedná o hudební programy
–          můžete si k měsíčnímu paušálu připlatit i za sledování televize online, a tím sledovat televizi v mobilu, nebo si ho rozšířit na sledování televize v počítači, notebooku nebo tabletu, v tomto případě sice uvidíte televizní pořady v reálném čase, ale potřebujete k tomu opravdu velké množství dat, takže paušál už tím pádem nevyjde tak levně, vyplatí se to především pro lidi, kteří sledují opravdu jen nějaké pořady a jinak televizi nevyužívají vůbec
hrnek u pc
–          můžete si tuto službu od mobilního operátora zaplatit jen na určitou dobu, např. na měsíc, právě třeba o vánočních svátcích, pokud víte, že jinak televizi nesledujete, ale pohádky si nechcete nechat ujít, je to pro Vás ideální volba
–          pokud byste chtěli televizi online sledovat jen v mobilu, je samozřejmě potřeba mít chytrý telefon, ale abyste měli kvalitní obraz, také s patřičně velkým displejem.
Televize online se hodí spíše pro lidi, kteří televizi sledují sporadicky, většinu času tráví v zaměstnání nebo se věnují svým koníčkům, ale i tak se na svůj oblíbený pořad mohou podívat.